Algemeen

Je kent ons wel.
We trekken door je straat, sjorren een constructie in Waregem en tijdens de vakantie zie je ons in de Ardennen met tenten aan een rivier.

Vrienden maken, met vallen en opstaan.
Dat doen we. We nemen onze touwtjes in handen en leren zelfstandig worden. Bij scouting komen we op voor ons zelf en luisteren we naar de anderen, maken we keuzes en realiseren die samen.

We houden ons bezig met wat er roert dichtbij of veraf in de wereld. En die wereld, die is voor ons van groot belang. Scouting leert ons samenleven, over verschillen en culturen heen.

Natuurlijk kunnen alle kinderen en jongeren, zonder uitzondering, scouting verkennen. Bij Scouts St.-Hubertus Waregem is iedereen welkom.

Scouters kamperen in de natuur en leven buiten.
Daar schuilt het avontuur.

Jong, speels en creatief, bezig met vandaag.
Zo zijn we. We mengen dit met sfeer en gewoonten die zich niet in woorden laten vatten. Je moet het tikken van de regen op het tentzeil gehoord hebben om te weten wat het is…

Inschrijven

Kinderen die 6 jaar worden vóór 1 januari van het huidige werkjaar, ofwel al in het 1e leerjaar zitten, en alle oudere kinderen kunnen lid worden van Scouts St.-Hubertus Waregem. De inschrijving zelf gebeurt online. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven op scoutswaregem.be/inschrijven. Herinschrijven kan via scoutswaregem.be/herinschrijven.

Het lidgeld voor 2022-2023 bedraagt € 40. Wie zich inschrijft na 1 maart betaalt € 20. Dit lidgeld moet betaald worden aan de takleider (verantwoordelijke van de tak).
Voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben biedt Scouts en Gidsen Vlaanderen het verminderd lidgeld aan. Contacteer hiervoor eerst de takleider of de hoofdleiding.

Nieuwe leden mogen 3 maal naar de vergadering komen zonder lidgeld te betalen.

Locatie

De vergaderingen gaan elke zaterdag door van 14u tot 17u.

Scouts St.-Hubertus Waregem
Henri Lebbestraat z/n
8790 Waregem

Oprijden tussen Dedeyne Construct en advocatenbureau De Langhe, aan de overkant van Devos tuinmachines.

Contact

U kan ons steeds bereiken door te mailen naar [email protected].